Om Autorikt

Autorikt är helhetsleverantör inom bil- och Fordonsskador. Vi hjälper dig hela vägen genom skadeprocessen.

Tack vare vårt täta samarbete med Vimmerby Lackservice kan vi erbjuda korta ledtider och garanterat ett perfekt resultat genom hela kedjan, allt för att du ska känna dig trygg när du råkat ut för en skada.

Vi arbetar mot alla försäkringsbolag och på alla bilmärken. Vår verksamhet utövas i fräscha lokaler med rätt utrustning och kompetent personal.

Autorikts huvudområde är skadereparationer men vi utför även andra tjänster bland annat: bilglas, AC, fyrhjulsmätningar, specialbyggen, husbilsreparationer, lastbilsreparationer, fyrhjulingar, hästtransporter mm.
 

Autorikts historia

Autorikt i dess nuvarande form ägs sedan 2007 av Anders Knutsson och i samband med övertagandet köptes även Vimmerby Bilvårds verksamhet upp och bildade bolaget Vimmerby Lackservice AB av Anders och Patrik Arvidsson. Företagen har sedan dess funnits under samma tak på Blomgatan i Vimmerby.

Lackservice bytte ägare igen den 1/1/2018 då Fredrik Jonsson tog över. Klicka här för att läsa mer om lackservice!

 

Verksamhetspolicy

Autorikt AB utför verkstads- och reparationsarbeten för verkstäder, försäkringsbolag och privatkunder.

Ett högt kvalitets-, arbetsmiljö och miljötänkande är en naturlig del av vårt dagliga arbete och vi skall medverka till att kunder och andra intressenter känner tillfredställelse och är nöjda med utfört arbete.

Vi skall uppfylla kundernas krav och förväntningar och betraktas som det självklara valet vid utförande av verkstads-och reparationsarbeten.

Kundägt material skall behandlas på bästa sätt och inte utsättas för några skaderisker.

Bedriva ett långsiktigt samarbete med våra viktigaste leverantörer/samarbetspartners.

Vi skall minimera miljöpåverkan genom val av miljöanpassade produkter, sortering av avfall, effektiva arbetsmetoder samt återanvändning av material.

Vår personal stimuleras till engagemang och ansvar genom delaktighet och kompetensutveckling.

Vi skall verka för en trivsam arbetsplats och förebygga skador genom att minimera risker samt ständigt sträva efter en bra och säker arbetsmiljö.